Fëmijët në Siri u nënshtrohen rrëmbimeve dhe torturave, thuhet në raportin e ri të organizatës bamirëse britanike "Ndihmë fëmijëve".

0Raporti bazohet në tregimet e fëmijëve të refugjatëve. Organizata i bëri thirrje OKB-së për të rritur praninë e saj në Siri, në mënyrë që të parandalojë eskalimin e dhunës në marrëdhënie me fëmijët. Në raport thuhet se faktikisht çdo fëmijë ka parë një prej anëtarëve të familjes së tij të vrarë.