Komanda e ushtrisë libiane urdhëroi të gjitha grupet e armatosura dhe kryengritësit që për dy ditë të lirojnë ambientetet shtetërore të zaptuara prej tyre.

Sipas fjalëve të autoriteteve libiane, një nga grupet e kryengritësve të armatosur u dëbua nga kompleksi, i cili ndodhet në afërsi të rrugës që çon për në aeroportin ndërkombëtar Tripoli.

0Ultimatum u shkaktua nga skandal në vazhdim, që lidhet me vrasjen e ambasadorit amerikan në qytetin e Bengazit.