Në juglindje të Kenias u gjetën dy varreza masive. Numri i saktë dhe identiteti i trupave pa jetë ende nul është përcaktuar. Policia pret vendimin e gjykatës për të filluar zhvarrosjen.

0Vetëm tre javët e fundit gjatë përleshjeve fisnore në këtë rajon të vendit u vranë më shumë se njëqind njerëz. Sipas njërit nga versionet, trazirat dhe konfliktet u provokuan nga politikanët përpara zgjedhjeve të marsit të vitit të ardhshëm.