50 persona u vranë dhe disa të tjerë u plagosën ditën e premte si rezultat i një aksidenti në provincën jugore afgane Ghazni.

0Sipas fjalëve të sekretarit për shtyp të guvernatorit të provincës, autobusi me udhëtarë u përplas me një kamion karburanti duke shkaktuar shpërthimin e një zjarri. Pasagjerët e autobusit u dogjën për së gjalli. Bashkëpunëtorët e policisë arritën të shpëtojnë vetëm 6 persona. Zjarrfikësit po përpiqen të shuajnë zjarrin.