Një i panjohur la në hyrje të zyrës së vizave një paketë të dyshimtë. Në vend po punojnë specialistët.

Këtë incident nuk e kanë lidhur ende me trazirat në vendet arabe.

0Sot disa ambasada amerikane iu nënshtruan sulmit nga banorë të pakënaqur. Përleshje shpërthyen në Jemen, Kajro dhe në Iran. Më parë përleshje ka pasur në Tunizi dhe Libi, dhe për më tepër në qytetin e Libisë Bengazi u vranë katër amerikanë, përfshirë edhe ambasadorin amerikan. Pakënaqësia është shkaktuar nga filmi amerikan "Pafajësia e Myslimanëve".