Deri në 105 njerëz ka rritur numri i viktimave të zjarreve në qytetet pakistaneze Karachi dhe Lahore, njoftojnë ditën e martë mediat lokale me referim në autoritetet.

Shiko galerinë fotografike

Një zjarr ra në një fabrikë veshjesh në qytetin Karachi në jug të Pakistanit. Atje, sipas të dhënave të fundit, u vranë të paktën 80 njerëz dhe dhjetëra të tjerë u plagosën.
Përveç kësaj, të martën në qytetin pakistanez Lahore pati një zjarr tjetër i cili morri jetët e të paktën 25 njerëz.