Të paktën 60 vetë u vranë dhe mbi 30 të tjerë u plagosën si rezultat i një zjarri në një fabrikë veshjesh në qytetin port të Karaçit në jug të Pakistanit. Për këtë njoftuan sot përfaqësuesit e organeve lokale të zbatimit të ligjit.

Shiko galerinë fotografike

Të dëmtuarit janë çuar në spital. Numri i të vdekurve mund të rritet. Ende nuk ka njoftime mbi shkaqet e zjarrit.

0Ditën e martë në Pakistan ra një tjetër zjarr. Nga shkëndijat e një gjeneratori autonom shpërthyen kimikatet në një fabrikë këpucësh në qytetin Lahore në lindje të vendit. Sipas informacionit të marrë si rezultat i ngjarjes së jashtëzakonshme mbetën të vrarë 25 njerëz.