Të paktën 314 njerëz u bënë viktima të zjarreve në qytetet pakistaneze Karachi dhe Lahore, njoftojnë mediat vendase.

Një zjarr shpërtheu në një fabrikë veshjesh në qytetin Karachi në jug të Pakistanit. Atje, sipas të dhënave të fundit, kanë vdekur të paktën 289 persona dhe dhjetëra të tjerë u plagosën.

Shiko galerinë fotografike

0Ditën e martë në Pakistan ra një tjetër zjarr. Ai morri jeteën e të paktën 25 njerëzve. Zjarri shpërtheu në një fabrikë këpucësh sepse një shkëndijat e një gjeneratori elektrik ranë mbi kimikate.