Kolektiv i njohur artistik "Gjyshjet e Buranovit" do të shfaqen me koncerte në kuadër të programit kulturor të samitit të Bashkëpunimit Ekonomik Euroaziatik (Asia-Pacific Economic Cooperation, APEC) në Vladivostok, njoftoi zëdhënësi i administratës së qytetit. "Gjyshet" mbërritën në Primorje të premten në mëngjes.

0Artistet do të interpretojnë në Vladivostok të premten në mbrëmje në një koncert të hapur, në të cilin do të marrë pjesë gjithshtu dhe violinisti me famë botërore Dimitri Kogan dhe një nga fizarmonicistët më të famshëm në Rusi Peter Dranga.