21-vjeçari nga Melburni Christopher Sides u arrestua në të dalë të kinemasë lokale për pamjen e jashtme të pazakontë: flokët e të riut ishin të pikturuar si "shigjeta e Kolorados" dhe fytyra e grimuar si një Joker. Vizitorët e kinemasë, të cilët kujtuan shumë mirë tragjedinë e Kolorados, thirrën policinë.

0Megjithatë, asnjë prej dëshmitarëve nuk tha se Christopher Sides ishte sjellë në mënyrë të papërshtatshme ose të paktën të pazakontë. Gjatë marrjes në pyetje i riu deklaroi se ai nuk kishte dëgjuar asgjë në lidhje me të shtënat në premierën e filmit “Batman” në Kolorado natën e 20 korrikut të këtij viti dhe prandaj ardhja e policisë e dekurajoi plotësisht.