Në Holandë krijuan një lojë kompjuterike me Prince Harry of Wales të zhveshur. Lojtari duhet të nxjerrë princin nga ndërtesa e hotelit duke anashkaluar personelin, vajzat me aparate fotografike dhe babain e Harry - Princ Charles.

Princi Harry ka qenë kohët e fundit në qendër të një skandali. Fotografitë e tij lakuriq u publikuan në Internet dhe në media. Në një festë në Las Vegas trashëgimtari i familjes mbretërore po luante bilardo me të zhveshura.

0Historia shkaktoi rezonancë në shoqërinë britanike. Në Facebook u krijua një grup, anëtarët e të cilit vendosën të mbështesin princin dhe filluan të publikojnë fotot e tij lakuriq.