Grupimi “Hezbollah” mund të godasë bazat amerikane në Lindjen e Mesme në rast se Izraeli sulmon objektet bërthamore të Iranit. Për këtë deklaroi në një intervistë për një stacionin televiziv të Bejrutit Hassan Nasrallah, lideri i “Hezbollah” - Lëvizjes libaneze islamike të lidhur me regjimin në pushtet të Iranit.

0Sipas fjalëve të Hassan Nasrallah "vendimi është marrë" dhe "përgjigjia do të jetë shumë serioze". "Nëse Izraeli sulmon Iranin, SHBA do të mbajnë përgjegjësi", - tha kreu i Hezbollah.