Ushtari në shërbim i Legjionit të Jashtëm francez më 4 shtator vrau veten në qendër të Parisit, duke qëlluar nga automatiku i vet.

Trupi i ushtarit 26-vjeçar me kokë të qëlluar u gjet në kabinën e tualet në parkingun e City Hall. As emri dhe as kombësia e të vdekurit nuk janë bërë ende të ditura. Sipas informatave jozyrtare ai ishte me prejardhje nga Toronto.

0Dihet se në kuadër të forcimit të masave anti-terroriste ushtarët e Legjionit të Jashtme së bashku me oficerët e policisë lokale patrullojnë rrugët e Parisit dhe të qyteteve të tjera të mëdha franceze.