Në Moskë vjen delegacioni i opozitës së brendshme siriane, të cilin e kryeson anëtari i Byrosë politike "Koalicioni i forcave për ndryshime paqësore", që është pjesë e Asamblesë Kombëtare (Parlamentit) të Sirisë.

Parlamentarët kanë planifikuar takime në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Rusisë, Këshillin e Federatës si dhe është parashikuar një bisedë me gazetarët.

0Tema kryesore e takimeve në Moskë, ashtu siç pritet, do të bëhet fillimi sa më i shpejtë i dialogut politik me pjesëmarrjen e të gjitha palëve të konfliktit në Siri në interes të zgjidhjes gjithëpërfshirëse.