Sot të gjithë podiumin e nderit në garat e gjuajtjes klasike me hark e zunë sportistët rusë. Gjithashtu, rusët arritën të fitojnë një medalje të standardeve më të larta në ping-pong dhe medaljen e argjendit në hedhjen e gjyles.

0Tani ekipi kombëtar rus renditet i treti në listën e përgjithshme të ekipeve. Gjithsej sportistët tanë fituan 14 medalje ari. Liderët nuk kanë ndryshuar. Si dhe më parë ata janë kinezet. Ndërsa në vendin e dytë është ngulitur fort zonja e Lojërave Paralimpike - ekipi paralimpik kombëtar i Britanisë së Madhe.