Ekspertët amerikanë kanë kryer testimin e suksesshëm të kompleksit raketor zenit Patriot PAC-3, i cili është mjeti kryesor i mbrojtjes së forcave amerikane dhe aleatëve të SHBA në Lindjen e Mesme nga raketat balistike iraniane.

Korporata vë në dukje se testimi i fundit dëshmoi potencialin e mirë të kompleksit jo vetëm në sferën e mbrojtje kundërajrore, por edhe në fushën e mbrojtjes antiraketore.

0Deri në fund të vitit Pentagoni planifikon të realizojë edhe tre teste të kompleksit raketor zenit Patriot PAC-3.