Tre persona u vranë të hënën si rezultat i zjarrit të hapur me armë në afërsi të kompleksit të godinave të banimit të Universitetit Bujqësor dhe Makinandërtimit të Teksasit në qytezën College Station. Ndër të vrarët është një oficer i zbatimit të ligjit dhe vetë sulmuesi. Edhe tre persona të tjerë, duke përfshirë dy policë, u plagosën.

0Në SHBA, ku qytetarët gëzojnë të drejtën për të ruajtur dhe për të mbajtur me vete armë, incidente të tilla tragjike ndodhin mjaft shpesh.