Si rezultat i sulmit të ndërmarrë sot mbi Qendrën e Radiotelevizionit në Damask është shkatërruar një nga katet e ndërtesës, por kabllot kryesorë të rrjetit televiziv nuk janë dëmtuar.Transmetimi televiziv nuk është ndërprerë. U plagosën tre persona, të vrarë fatmirësisht nuk ka.

0Akt burracak dhe të dëshpëruar, të drejtuar kundër atyre që i përcjellin të vërtetën popullin të vendit, e quajti sulmin terrorist Ministri sirian i Informacionit.