Shefi i Pentagonit Leon Panetta nuk ka ndërmend të diskutojë me udhëheqësit e Izraelit planet për dhënien e goditjeve mbi Iranin. Në këtë mënyrë ministri, i cili mbërriti me një vizitë në Tel Aviv, përgënjeshtroi informatat e qarkulluara në mediat izraelite.

0Leon Panetta njoftoi se palët do të shkëmbejnë informacionet e shërbimeve të inteligjencës dhe do të vlerësojnë shkallën e rrezikut kërcënues nga ana e objekteve bërthamore të Iranit.