Treni u përplas me një minibus me punëtorë ukrainas në një kalim hekurudhor në Poloninë qendrore, duke vrarë tetë persona dhe duke plagosur dy të tjerë. Ndër të vdekurit janë gjashtë femra. Me sa duket, viktimat punonin në një nga fermat bujqësore vendore.

0Aksidenti ndodhi herët në mëngjesin e ditës së hënë 100 km në jug-perëndim të Varshavës. Minibusi Ford Transit, që po transportonte 10 persona, hyri në kalimin e pakontrolluar dhe me të u përplas një tren interurban udhëtarësh. Për në vendin e aksidentit është nisur prokurori, po zhvillohet hetimi.