Gazetat franceze nuk do të dalin sot dhe nesër për shkak të grevës së punëtorëve të tipografive. Ata kërkojnë përmirësimin e kushteve të punës dhe paga më të larta.

0Megjithatë shumë tipografi gjetën një rrugëdalje nga situata: numrat e tyre mund të lexohen falas në Internet. Për shembull, gazeta "Le Figaro" botoi në faqen e saj të Internetit linkun, duke kaluar te i cili bëhet e mundur njohja falas me të gjithë artikujt e ditës së enjte në formatin PDF.