Show unikal i tankeve që vallëzojnë është planifikuar të zhvillohet në kuadër të Forumit ndërkombëtar "Teknologjitë në industrinë e prodhimit të makinave (TVM) -2012", i cili do të mbahet nga 27 qershori deri në 1 korrik të vitit 2012 në qytetin periferik të Moskës - Zhukovski. Vallëzimi i tankeve u inskenua nga koreografi i Teatrit Bolshoi Andrei Mellanin në bashkëpunim me Ministrinë e Mbrojtjes të Federatës Ruse.

Shiko galerinë fotografike

Show "Tanket vallëzues" do të shfaqet tashmë për herë të dytë. Herën e parë ai u mbajt në vitin 2010 në forumin e parë "TVM". Në rolin e "valltarëve" në të do të dalin tanket T-90 tanke dhe sistemet vetëlëvizëse të artilerisë “Msta-S.