Autoritetet saudite kanë ekzekutuar shtetasin e mbretërisë nën akuzën për magji. Në banesën e të ekzekutuarit, i cili pranoi gjithashtu edhe faktin e tradhëtisë bashkëshortore, u gjetën libra magjie dhe hajmali.

Muree bin Ali bin Issa al-Asiri u ekzekutua me prerjen e kokës në provincën Narjan në jug të mbretërisë.