58 persona janë zhdukur pa lënë gjurmë si pasojë e një anijembytje në Indonezi. Të dielën anija e mallrave u përfshi në det të hapur nga një stuhi e fortë dhe, sipas të dhënave paraprake, u përmbys. Në bordin e saj ndodheshin 70 persona, 12 prej të cilëve u shpëtuan.

Kërkimi i të humburve po vazhdon. Megjithatë, ekipet e shpëtimit deklarojnë se për shkak të kushteve të këqija të motit, shanset për të gjetur të mbijetuar janë pothuajse minimale.