0Fregata ushtarake franceze “De Grasse” hyri në Severomorsk – bazën kryesore të Flotës Veriore të Rusisë për një vizitë zyrtare, e cila do të zgjasë deri më 15 qershor dhe do të përfundojë me stërvitjet e përbashkëta me anijen e madhe ruse të desantit “Aleksandër Otrakovskij”.