Tetë vetë mbetën të vrarë si rezultat i tërmetit në rajonin Emilia-Romagna në veri të Italisë.

0Siç njoftuan në Departamentin e Mbrojtjes Civile, tre persona humbën jetën nën rrënojat e ndërtesës industriale në qytetin San Felice sul Panaro, dy në Mirandola, nga një - në Finale Emilia dhe Concordia. Viktima e tetë është një prift nga Rovereto.