Veprimtari fetar me ndikim nga Arabia Saudite Ali Al-Rabieei ofron shpërblimin prej 450 mijë dollarësh atij që mund të vrasë Presidentin e Sirisë Bashar Al-Assad. Siç njoftoi imami, ai e mori këtë hap, kur dëgjoi lajmin për masakrën në qytetin sirian Houla, ku më 25 maj u vranë të paktën 108 njerëz.

0"Ne i ofrojmë një shpërblim prej 450 mijë $ atij (apo atyre) që do të likujdojë Bashar Al-Assad - vrasësin, krimet e të cilit kundër grave dhe fëmijëve tronditën gjithë botën", - deklaroi imami.