0Një tërmet me magnitudë 5.8 ballë ra në veri të Italisë. Epiqendra e tij ndodhej 40 km në veri të Bolonjës dhe 60 km në lindje të Parmës, ndërsa vatra e tij në thellësinë 9.6 km, sipas njoftimit të shërbimit gjeologjik të SHBA. Njoftime për viktima dhe shkatërrime nuk ka ende.