0Në vend të dytë“Gjyshet e Buranovit” (Buranovskye Babushki) Rusia me këngën “Party for everybody” dhe në të tretë Željko Joksimović, Serbia, me këngën "Није Љубав Ствар" ("Nije ljubav stvar")

“Zëri i Rusisë” i uron fituesit!