Në SHBA u gjet një familje ruse e vdekur. Trupat e bashkëshortëve Lazukinih dhe të tre fëmijëve të tyre me plagë të marra nga armë zjarri u gjetën në një automjet të djegur, njoftoi Agjencia amerikane e lajmeve “Lifenews”.

Organet ligjore po zhvillojnë hetimet në lidhje me incidentin. Ceremonia e varimit të familjes ruse është mbajtur tashmë në qytetin Salem (Massachusets) ku dhe jetonin ata. Familja Lazukinih ishte një familje e rregullt. Të njohurit thonë me bindje se prindërit i donin shumë fëmijët e vet.