0Në Detin e Zi filluan manovrat e përbashkëta ushtarake ruso-ukrainase "Fairway for Peace - 2012". Në stërvitjet në fjalë janë përfshirë 11 luftanije të të dy vendeve, aviacioni, njësi të këmbësorisë detare si dhe një ekip i bashkuar mjekësor. Manovrat do të zgjasin deri më 25 maj të vitit 2012.