Në kryeqytetin e Libanit - Bejrut, disa njerëz u vranë dhe shumë të tjerë u plagosën në një shkëmbim zjarri mes përkrahësve dhe kundërshtarëve të Liderit të Sirisë Bashar Assad.

Përplasja ndodhi pasi u bë e njohur se në veri të Libanit u vranë nga ushtarët dy predikues anti-sirianë.