Gjykata e Lartë e Specializuar e Ukrainës në Kiev shtyu deri në 26 qershor shqyrtimin e kasacionit të aktdënimit të ish-Kryeministres Julia Timoshenko.

0Kjo shtyrje iu kërkua gjykatës nga pala e akuzës, e cila e motivoi atë me faktin se Julia Timoshenko është duke u kuruar dhe nuk mund të marrë pjesë në seancat dëgjimore.