Ekipet e shpëtimit kanë mbledhur 80% të trupave të viktimave të katastrofës së avionit rus "Sukhoi Superjet-100" në Indonezi.

Deri më sot, nga vendi i katastrofës në ishullin Java në Xhakartë janë evakuuar 27 kontejnerë plastike me fragmente të trupave të viktimave dhe sendet e tyre personale.

0Transportimi i fragmenteve të aeroplanit të rrëzuar, sipas njoftimeve të qeverisë së Indonezisë, mund të fillojë jo më herët se ditën e premte.