0Sekretarja Amerikane e Shtetit Hillary Clinton do të kryesojë delegacionin e SHBA që do të marrë pjesë në Forumin e Bashkëpunimit Ekonomik të Azi-Paqësorit (APEC). Ai do të mbahet më 28-30 qershor në Shën Petersburg dhe t’i kushtohet rolit të femrave në ekonomi.