Kalorësit e Regjimentit Presidencial dhe "Shkollës së Kalërimit të Kremlinit" do të debutojnë në festivalin e artit të kalërimit që fillon sot në qytetin Windsor pranë Londrës. Ai i përkushtohet 60-vjetorit të qëndrimit në fron të Mbretëreshës së Britanisë së Madhe Elizabeth II .

Kalorësit ruse do t’i demonstrojnë audiencës lokale, përfshirë dhe Monarken, artin e kalërimit, zotërimin e armëve tradicionale të kozakëve si dhe taktikat që përdornin në luftime paraardhësit e tyre. Përveç kësaj, rusët do të jenë të ftuar në edhe në pritjen mbretërore në Windsor Castle.

0Gjithsej në show 4 ditor me kuaj do të marrin pjesë ekipet e kalorësve nga 17 vende.