Aeroplani “Superjet-100”, i cili po kryente fluturimin demonstrativ në Xhakartë, u zhduk nga ekranët e radarëve. Tani është ndërmarrë kërkimi operativ i tij, njoftojnë autoritetet e aeronautikës të Indonezisë.

0Në bordin e aeroplanit “Superjet-100” ndodhen 44 persona, duke përfshirë edhe anëtarët e ekuipazhit: 8 rusë dhe 36 qytetarë të vendeve të tjera. Aeroplani nuk u kthye në aerodrom në kohën e caktuar pas fluturimit demonstrativ.