Vladimir Putin mbërriti në Kremlin, ku po fillon ceremonia e inaugurimit të tij në postin e presidentit të Rusisë.

0Presidenti i zgjedhur i Rusisë pranoi raportimin e Komandantit të Kremlinit dhe nën shoqërimin e tingujve të Orëve të Kremlinit hyri në Sallën Andrejevskij (Андреевский Зал), ku do të bëjë betimin.