Në rajonin e Nizhni Novgorodit, në poligonin ushtarak “Mulino”, si rezultat i shkeljes së rregullave teknike dhe sigurisë gjatë vendosjes së municioneve në depo, ndodhi një shpërthim. Viktima të tij u bënë 10 ushtarakë - 6 prej tyre u vranë dhe 4 të tjerë u plagosën, njofton një burim në strukturat ushtarake të rajonit.

Tani po hetohen rrethanat e incidentit tragjik.

0Përfaqësuesi i dikasterit mbikëqyrës vuri në dukje, se rrezik për vendbanimet e afërta nga shpërthimet e municioneve nuk ka.