Sipas informacionit të Këshillit Vëzhgues Sirian për respektimin e të drejtave të njeriut, në provincën Idlib në verilindje të vendit nën zjarrin e mortajave u vra një familje e tërë prej 9 personash. Midis të vdekurve ishin katër gra dhe dy fëmijë. Mbetën të vrarë jo me pak se 11 persona. Ka të plagosur, disa prej tyre në gjendje mjaft të rëndë.

0Autoritetet e vendit nuk e kanë komentuar fare këtë incident.