Presidenti rus Dimitri Medvediev dhe Presidenti i sapozgjedhur, Kryeministri Vladimir Putin udhëhoqën marshimin festiv në qendër të Moskës.

Gjatë tij Putin dhe Medvediev komunikuan me pjesëmarrësit e këtij aktiviteti. Sipas të dhënave të policisë, në demonstratën e 1 Majit morrën pjesë rreth 120.000 veta.

0Demonstruesit mbanin në duar pllakate: "Putin! Medvediev! Përpara Rusi!", "Njerëzit e punës për Putinin dhe Medvedievin", etj. Marshimi u shoqërua nga tingujt e daulleve dhe këngët patriotike.