"Në orën 10.00 në kryeqytetin rus, në aktivitetin e organizuar nga Federata e Sindikatave të Moskës, u mblodhën rreth 120.000 veta. Në momentin e tanishëm marshimi ka filluar", - thuhet në njoftimin e shërbimit për shtyp të Departamentit Kryesor të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Moskë.

0Në këtë demonstratë marrin pjesë Presidenti Dimitri Medvediev dhe Kryetari i sapozgjedhur i shtetit, Kryeministri Vladimir Putin.