0Ushtarakë sirianë hapën zjarr mbi një kamp refugjatësh në Turqi, bën me dije të hënën gazeta amerikane "The Washington Post".


0Si rezultat i hapjes së zjarrit u plagosën 3 vetë.


0Shumë shtetas sirianë për shkak të trazirave braktisën vendin dhe iu drejtuan Turqisë fqinje, ku ata u sistemuan në kampe. Sipas raporteve të fundit në këto kampe janë vendosur më shumë se 24 mijë refugjatë.