Ermitazh (Hermitage) - një nga muzeumet më të mëdha të artit me vlera të paçmuara kulturoro-historike në Rusi dhe në botë, i cili përfshin në ansamblin e vet gjashtë godina madhështore të vendosura përgjatë rrjedhës së lumit Neva, mu në zemër të Shën Petersburgut.

0Me ndihmën e kompjuterit Ju mund të bëni një

vizitë virtuale

0 në këtë muze grandioz dhe t’i hidhni një sy

akademisë virtuale

0.