Më shumë se 150 mostra të prodhimeve të destinacionit ushtarak janë paraqitur nga Rusia në ekspozitën e 7-të ndërkombëtare të armatimeve tokësore dhe ushtarako-detare DEFEXPO 2012.

0Marka kryesore ruse në sallonin më përfaqësues të ekspozimit të armatimeve në rajonin e Azi-Paqësorit është versioni i ri i modernizuar në mënyrë rrënjësore i tankut luftarak T-90S.