8 persona u vranë dhe 10 të tjerë u plagosën gjatë përplasjes së autobusit me një kamion në jug të Polonisë.

0“Si rezultat i përplasjes së autobusit me një kamion 7 persona vdiqën në vend, 2 të tjerë rrugës për në spital”, - tha përfaqësuesi i shërbimit zjarrfikës lokal. Gjetën vdekjen shoferi i autobusit dhe pasagjerët e tij - 7 minatorë. U plagos rëndë edhe shoferi i kamionit.