0Presidenti rus Dimitri Medvediev mbërriti në Nju Delhi për pjesëmarrje në samitin e BRICS (BRIKS), i cili do të mbahet më 28-29 mars dhe do të përqendrohet në problemet e ekonomisë globale, masat antikrizë dhe rregullimin e situatës rreth Sirisë e Iranit.