Hetuesit e qytetit francez Lille të hënën i paraqitën ish Kreut të FMN-së Dominique Strauss-Kahn akuzat për implikim në kodoshllëk në përbërjen e një grupi kriminal.

0Strauss-Kahn i mohon akuzat që i janë paraqitur atij. Sipas fjalëve të avokatit të tij, Dominique Strauss-Kahn “me gjithë vendosmërinë e vet deklaron se nuk e ndjen veten fajtor për asgjë dhe se nuk ka qenë asnjëherë në dijeni se femrat me të cilat është takuar ai kanë qenë prostituta.