Rusia dhe Bjellorusia ranë dakort për të rifilluar përkohësisht komunikimin ajror, tani për tani deri ditën e enjte, njoftoi zëdhënësi i Ministrisë së Transportit dhe Komunikacionit të Bjellorusisë. Të enjten palët kanë ndërmand të zgjidhin çështjet problematike.

Fluturimet e pezulluara të avionëve nga Moska në Minsk do të rifillojnë më 11:00 (12:00 sipas orës së Moskës). Pasagjerët tashmë e kanë rregulluar punën e biletave dhe presin të ulur në avionë fluturimin.

0Komunikimin ajror midis Moskës dhe Minskut u ndërpre të hënën në mëngjes për shkak të faktit se palët nuk kanë rënë dakort për numrin e fluturimeve.