I Dërguari i posaçëm i OKB-së dhe Lidhjes së Shteteve Arabe Kofi Annan do të vizitojë Moskën dhe Pekinin këtë fundjavë për të diskutuar situatën në Siri.

0Më parë Ministri i Jashtëm i Rusisë Sergei Lavrov ka deklaruar, se Moska është e gatshme të mbështesë planin e propozuar nga Kofi Annan për zgjidhjen e situatës të mabrusr me krizë në Siri.